Eindelijk was het weer zover, we hadden een zwemtest.

Ja, het is inderdaad een tijdje geleden dat er een zwemtest was. Hiervoor moeten we ver terug in de tijd en dan komen we uit op 1 februari 2020.

Normaal plannen we de zwemtesten aan het begin van het seizoen. We overleggen dan met het wedstrijdsecretariaat en de jury, zodat het niet samenvalt met de wedstrijden van de zwemselectie. Deze keer was dat een hele opgave met alle coronaregels die maar bleven wijzigen. De keuze was dus gevallen op 13 november. Een betere planning was er niet, want om 18:00 kregen we weer nieuwe regels.

Alle zwemmers en zwemsters hadden er zin in, dat was duidelijk te zien. Er waren toch wat nerveuze blikken bij diegene die voor het eerst aan een zwemtest mee ging doen. Voor de ouders langs de kant was het ook een genot om van iets leuks te mogen genieten.

Voor onze trainers is de zwemtest ook belangrijk, omdat we dan kunnen zien hoe goed ze zijn. De zwemmers en zwemsters hebben goede prestaties behaald, dat is wel duidelijk.

Jullie zwemtijden en PR’s hebben we op de website geplaatst. Heb je de vorige zwemtest ook meegedaan, bekijk dan ook eens je vorige tijden en vergelijk deze eens. Nieuwsgierig? kijk dan snel op de uitslagenlijst.

Wanneer de volgende zwemtest is weten we niet, maar we laten ons gewoon verrassen. Dan maken we er weer een gezellige dag van. Iedereen bedankt voor de gezellige dag en hopelijk zien we elkaar snel bij de volgende zwemtest.

Share